İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından hazırlanan Rehberlik Dergisinin 3. Sayısı Yayınlanmıştır.

Ock

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf düzeyinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında başladı.

"Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" doğrultusunda ilkokul yöneticileri, rehber öğretmen/psikolojik danışmaları ile ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenlerine özel yetenekliler ve BİLSEM tanılama süreci hakkında bilgilendirme toplantıları 02 - 05 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu yayınlandı.

Ara

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından hazırlanan Online Oyun ve Kumar Bağımlılığı Broşürü Yayınlanmıştır.

Kas

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından hazırlanan Rehberlik Dergisinin 2. Sayısı Yayınlanmıştır.

Eyl

Bakırköy RAM olarak; bu araştırmayla ilçemizdeki bazı ortaokul ile liselerden örneklem olarak seçilen öğrencilerin siber zorbalık uygulama ya da siber zorbalığa maruz kalma durumlarını araştırmayı amaçladık. Bu amaçla geliştirilmiş ölçekler uygulanarak uygulama sonuçları değerlendirilmiş ve sonuçlandırılmıştır.

Nis

Bakırköy RAM Tarafından hazırlanmıştır.

Nis

Bu video kaygı ve stres yönetimi videosudur ve yaklaşık olarak on iki dakika sürmektedir. Bu nedenle videoyu, bu süre boyunca rahatsız edilmeyeceğinizi düşündüğünüz sessiz bir ortamda izlemenizi tavsiye ediyoruz. Tamamen kendinizle baş başa kalabileceğiniz bir ortamda oturarak veya uzanarak izleyebilirsiniz. Videoyu izlerken anlatacağımız egzersizleri yapmanız kendinizi daha güvende, dingin ve huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Sağlıklı, güvenli ve huzurlu kalmanız dileğiyle...