İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Hasan KARA - Müdür

1965 yılında Giresun´un Tirebolu ilçesinde doğdu. İlköğretimini Tirebolu´da tamamladı. Orta öğrenimini İstanbul Güngören´de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini bitirdi.

2005 Yılında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bölümünde Bilim Uzmanı Ünvanı ile Yüksek lisansını tamamladı. Mardin ve İstanbul İllerinin çeşitli okullarında Sınıf Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı ,Müdür Başyardımcılığı ve Müdürlük görevini yürütttü. Temmuz 2016´dan itibaren atandığı Bakırköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Eğitimin Sesi Dergisinde Makaleleri yayınlanmıştır. Evli ve 3 Çocuk babasıdır.